zpět | Vrtulníkové trenažéry > Koloseum > Objekt (O)

KOLOSEUM / PL1 | COLOSSEUM

DEFENSE RESCUE POLICE COMMUNITY SERVICE
KOLOSEUM / PL1

Základní popis

Vrtulníkový trenažér simuluje základní funkce a umožňuje efektivní výcvik posádek vrtulníku - přízemní let, výsadek slaněním, použití palubního jeřábu, simulovanou nebo ostrou střelbu z vrtulníku a další výcvikové činnosti pro ozbrojené složky a záchranáře. Trenažér zahrnuje nosnou část (stacionární nebo pohyblivou) a stabilizovaně zavěšený vysazovací modul (univerzální nebo dle zvoleného typu vrtulníku). Klíčovými přednostmi jsou nízké provozní náklady a možnost provozu v noci a za špatných povětrnostních podmínek.

Technická specifikace

Technická specifikace standardního provedení: Výška spodní hrany kabiny od terénu 15 m Délka vyložení kabiny je do 20 m od věže Nosnost 14 osob (1400 kg) Délka kolejové dráhy až 300 m Rychlost jízdy po kolejové dráze do 32 m/min Řízení z kabiny nebo dálkově Simulátory hluku a větru Provozní a udržovací náklady jsou velmi nízké.

Modularita

Modularita Simulátor je výcvikově výhodný ve spojení s většinou typů střelnic, s lezeckými trenažéry, trenažéry MOE, taktickými budovami, povrchy a výcvikovou vodní plochou. Jako součást výcvikové vesnice znásobuje možnosti využití zařízení v jeho dosahu.

Výcvikové aktivity

Nácvik základních činností ozbrojených složek a záchranářů při používání vrtulníku. Fast rope slaňování, použití palubního jeřábu, činnosti ve výškách, simulovaná nebo ostrá střelba z vrtulníku, evakuace zraněných, využití výcvikových objektů a další specifické činnosti. Zvyšování psychické i fyzické odolnosti cvičících.

Produktový list

KOLOSEUM / PL1 | COLOSSEUM




© 2024 LEDIC a.s.

Nahoru