zpět | Vrtulníkové trenažéry > Koloseum > Objekt (O)

KOLOSEUM RESCUE / PL14 | COLOSSEUM RESCUE

RESCUE
KOLOSEUM RESCUE / PL14

Základní popis

Vrtulníkový trenažér ve verzi pro záchranáře. Kabina vrtulníku - univerzální vysazovací modul (UVM) odpovídající svými rozměry a vybavením běžně používaným typům vrtulníků. V UVM je možné simulovat interiéry a prostorové, dispoziční a funkční možnosti současných používaných vrtulníků. Klíčovými přednostmi vrtulníkových trenažérů jsou nízké provozní a udržovací náklady a možnost provozu v noci a za špatných povětrnostních podmínek.

Technická specifikace

Technická specifikace standardního provedení: Výška spodní hrany kabiny od terénu 15 m Délka vyložení kabiny je do 20 m od věže Nosnost 14 osob (1400 kg) Délka kolejové dráhy až 300 m Rychlost jízdy po kolejové dráze do 32 m/min Řízení z kabiny nebo dálkově Simulátory hluku a větru Provozní a udržovací náklady jsou velmi nízké.

Modularita

Simulátor je výcvikově výhodný ve spojení s většinou typů cvičných povrchů a objektů, s lezeckými trenažéry, případně taktickými budovami a výcvikovou vodní plochou.

Výcvikové aktivity

Nácvik základních i pokročilých činností záchranářů a složek IZS při používání vrtulníku. Slaňování, využití podvěsového zařízení, použití palubního jeřábu, činnosti ve výškách, evakuace zraněných, využití výcvikových objektů  a další specifické činnosti. Zvyšování psychické i fyzické odolnosti cvičících. Může být v provozu i v noci a za špatných povětrnostních podmínek.

Produktový list

KOLOSEUM RESCUE / PL14 | COLOSSEUM RESCUE




© 2024 LEDIC a.s.

Nahoru