zpět | Střelnice > Výcviková zařízení > Objekt (O)

VENKOVNÍ STŘELNICE DO 300 M / PL41 | OUTDOOR SHOOTING RANGE UP TO 300 M

DEFENSE POLICE
VENKOVNÍ STŘELNICE DO 300 M / PL41

Základní popis

Venkovní střelnice je určena pro střelbu z ručních zbraní, může být vybavena dálkově ovládaným terčovým zařízením s funkcí LOMAH, statickými i pohyblivými terči a dalším potřebným vybavením. Střelba z vozidel, helikoptéry, dynamická střelba, taktika postupu za současného ničení cílů.

Technická specifikace

Venkovní nekrytá střelnice, výhodou je využití vhodného terénu. Střelba ze zbraní do ráže 12,8 mm (.50 BMG) - podle balistických možností lokality. Dálkově ovládaný terčový systém, případně záznam zásahů LOMAH. Stranou se pohybující terčové pojezdy. Místnost operátora na střelišti vybavená potřebnou technologií.

Modularita

Využití samostatně nebo jako součást výcvikového polygonu či komplexu.

Výcvikové aktivity

Základní a pokročilý výcvik ve střelbě na statické nebo pohyblivé cíle s okamžitou kontrolou úspěšnosti. Výcvik odstřelovačů. Alternativně je možné střelnici využít pro soutěže ve sportovní střelbě. Střelnice je vybavena servisní komunikací, která umožňuje střelbu z vozidel za pohybu. Při instalaci helikoptérového simulátoru popdél valu střelnice, je možné cvičit střelbu z simulovaného letu helikoptéry.

Produktový list

VENKOVNÍ STŘELNICE DO 300 M / PL41 | OUTDOOR SHOOTING RANGE UP TO 300 M




© 2024 LEDIC a.s.

Nahoru