zpět | Objekty > Taktické objekty > Objekt (O)

VÝCVIKOVÁ ŽELEZNIČNÍ SOUPRAVA, FIKTIVNÍ NÁDRAŽNÍ BUDOVA / PL58 | RAILWAY TRAINING SET, REPLICA OF A RAILWAY STATION

DEFENSE POLICE RESCUE
VÝCVIKOVÁ ŽELEZNIČNÍ SOUPRAVA, FIKTIVNÍ NÁDRAŽNÍ BUDOVA / PL58

Základní popis

Objekt slouží k nácviku taktických procedur při zvládání kriminálních a teroristických útoků na železnici i k záchranářským zásahům při nehodách a požárech.

Technická specifikace

Souprava je sestavena z několika různých železničních vagonů na fiktivním nádraží s odbavovací halou (nemusí být součástí polygonu). Železniční svršek odpovídá skutečnému provedení. Polygon je vybaven železničním přejezdem. V osobním voze je interier balistický chráněn a i vnitřní vybavení je upraveno k bezpečné ostré střelbě, část vozu je vybavena hořákovou technologii k simulaci požáru.

Výcvikové aktivity

Taktické procedury při zabezpečování perimetru, možnost simulované střelby v prostoru nádraží i železniční soupravy. Osobní vagon umožňuje ostrou střelbu ve vnitřním prostoru, část vozu je vybavena hořákovou technologii k simulaci požáru. Může sloužit jak k záchranným operacím, tak k eliminaci kriminálních nebo teroristických živlů. Železniční přejezd může sloužit k nácviku zásahu záchranářů při nehodě. Nádražní objekt umožnuje takticko střelecký výcvik s ostrou nebo simulovanou střelbou i zásah záchranářu při evakuaci cestujících a pod.

Produktový list

VÝCVIKOVÁ ŽELEZNIČNÍ SOUPRAVA, FIKTIVNÍ NÁDRAŽNÍ BUDOVA / PL58 | RAILWAY TRAINING SET, REPLICA OF A RAILWAY STATION




© 2024 LEDIC a.s.

Nahoru