zpět | Vrtulníkové trenažéry > Koloseum > Prvek (E)

UNIVERZÁLNÍ VYSAZOVACÍ MODUL RESCUE / PL70 | RESCUE UNIVERSAL MODULE

RESCUE POLICE
UNIVERZÁLNÍ VYSAZOVACÍ MODUL RESCUE  / PL70

Základní popis

Univerzální vysazovací modul (UVM) ve verzi pro záchranáře odpovídající svými rozměry a vybavením běžně používaným typům vrtulníků v leteckých záchranných službách. V UVM je možné simulovat interiéry a prostorové, dispoziční a funkční možnosti současných používaných vrtulníků.

Technická specifikace

Technická specifikace standardního provedení: Velikostí, přibližným tvarem, interiérem nákladového prostoru a rozmístěním otvorů odpovídá Eurocopter EC 135 Nosnost 4 osoby + vybavení (500 kg) Řízení z kabiny nebo dálkově Simulátory hluku, větru, osvětlení/oslnění apod. Vybavení nákladového prostoru dle požadavků uživatele. Stabilizační zařízení, možnost zavěšení pod mostový jeřáb či jinak dle požadavků uživatele. Provozní a udržovací náklady jsou velmi nízké.

Modularita

Modularita Modul je výcvikově výhodný ve spojení s většinou typů cvičných povrchů a objektů, s lezeckými trenažéry, případně taktickými budovami a výcvikovou vodní plochou. Provedení indoor či outdoor.

Výcvikové aktivity

Nácvik základních i pokročilých činností záchranářů a složek IZS při používání vrtulníku. Slaňování, využití podvěsového zařízení, použití palubního jeřábu, činnosti ve výškách, evakuace zraněných, využití výcvikových objektů a další specifické činnosti. Zvyšování psychické i fyzické odolnosti cvičících. Může být v provozu i v noci a za špatných povětrnostních podmínek.

Produktový list

UNIVERZÁLNÍ VYSAZOVACÍ MODUL RESCUE / PL70 | RESCUE UNIVERSAL MODULE




© 2024 LEDIC a.s.

Nahoru